Obsluha strojů na zpracování ovoce, zeleniny a ořechů (včetně sušení, konzervování a mražení)

Místo pracoviště:
- Panenské Břežany, Hlavní 199

Prvotní kontakt:
- tel.: 602 306 252
- osobně - Byšice, po-pá: 8-15 hod

Upřesňující údaje:
- obsluha výrobní linky
- zajištění chodu linky, nastavení stroje
- doplňování materiálu
- kontrola kvality vyrobených produktů
- práce v chladu
- organizace manipulačních dělníků
Ověření praxe ve zpracování potravin - doložit potvrzením od jiného zaměstnavatele nebo čestným prohlášením zaměstnance.

Zaměstnanecké výhody:
Bezplatné ubytování. Stravenka v hodnotě 80 Kč za každý odpracovaný den.

Plat od:
23 000 - 25 000 Kč
Pracoviště:
Praha-východ
Typ úvazku:
Plný úvazek
Nástup:
01.08.2020
Obor a Profese:
Technik potravinářské výroby
Min. vzdělání:
Základní vzdělání
Vhodné i pro absolventy
ANO
Zaměstnavatel:
Kontaktní osoba:
Renata Lovišková
602 306 252
renata#loviskova|orkla#cz







Články ze světa práce


Meeting, briefing, brainstorming. Domluvíte se ještě v práci bez těchto výrazů?

Meeting, briefing, brainstorming. Domluvíte se ještě v práci bez těchto výrazů?
Ztrácíte se na poradě v záplavě anglických výrazů a občas jen souhlasně kývete? Nebo jsou pro vás slova jako briefing nepostradatelnou součástí firemního slangu? V dnešním globalizovaném pracovním prostředí jsou anglicismy čím dál častější a Česká republika v jejich užívání rozhodně nepokulhává, obzvlášť v nadnárodních korporátech. Proč jsou tato slova oblíbená a co znamenají?

Jak na ukončení pracovního poměru

Jak na ukončení pracovního poměru
Co všechno potřebujete vědět, když chcete ukončit pracovní poměr? Kdy můžete dostat výpověď od zaměstnavatele a kdy a jak můžete podat výpověď vy? Jaká je délka výpovědní doby? Na tyto a další otázky jsme odpověděli v našem článku.

Jak dosáhnout harmonie mezi pracovním a osobním životem?

Jak dosáhnout harmonie mezi pracovním a osobním životem?
V dnešní hektické době, kdy pracovní nároky mohou být náročné, je nalezení harmonie mezi pracovním a osobním životem solidní výzvou. Máte své techniky, jak to zvládnout, nebo se inspirujete našimi radami?